Concept zes mogelijke oplossingsrichtingen

Tijdens de informatieavond op 24 januari worden de "concept zes mogelijke oplossingsrichtingen" gepresenteerd. Deze mogelijke oplossingsrichtingen zijn de tweede fase in het ontwerpproces om tot een plan voor de Grebbedijk te komen. De eerste stap betrof het opstellen van de bouwstenen. Hierna gaan we naar drie kansrijke alternatieven om toe te werken naar een voorkeursalternatief. 

In de concept oplossingsrichtingen is verbeeld hoe niet alleen de dijkversterking ruimtelijke consequenties heeft, maar ook andere maatschappelijke opgaven als infrastructuur en mobiliteit, natuur en recreatie hun ruimtebeslag kunnen krijgen. 

Reacties op deze concepten worden voor zover mogelijk verwerkt en eind maart 2018 aan de verantwoordelijke bestuurders gepresenteerd. Zij zullen er niet over besluiten. In de volgende fase ontstaan, naar verwachting, drie nieuwe kansrijke alternatieven waarbij geput wordt uit de nu voorliggende oplossingsrichtingen. Daarover vindt wel bestuurlijke besluitvorming plaats. 

Uw reactie kunt u sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Download hieronder de concept zes mogelijke oplossingsrichtingen:

Download 


Nieuwsoverzicht

Inschrijven Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer