Ontmoeten en informeren tijdens inloopbijeenkomst

In het congres hotel Wageningen WICC waren medewerkers aanwezig van Waterschap Vallei en Veluwe, gemeente Wageningen, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en de provincie Gelderland, die toelichting gaven en vragen beantwoordden.

Er waren verschillende thema hoeken ingericht waar meer toelichting werd gegeven op de plannen voor de Plasserwaard, Driehoek en de dijk. Daarnaast was er een thema-hoek over planning en proces. Hier werden vragen als "wanneer gaat het project in uitvoering" en "hoe dien ik een zienswijze in" beantwoord. Daarnaast werd de animatiefilm vertoond, die een mooie impressie geeft van hoe het voorkeursalternatief eruit ziet.

Michiel Nieuwenhuis: "We zijn enorm blij dat er veel omwonenden en andere belanghebbenden aanwezig waren. We gaan straks aan de slag in hun omgeving en ik vind het belangrijk om iedereen de mogelijkheid te bieden de plannen goed te bekijken. Daarnaast zijn de gesprekken met mensen heel prettig om te horen wat ze vinden van de plannen en waar ze zich zorgen over maken. Daar kunnen wij als projectteam rekening mee houden bij het afronden van de verkenningsfase komende zomer. Na de zomer gaan we aan de slag met de verdere uitwerking van de plannen om ze vervolgens vanaf 2023 te gaan realiseren. Ook bij die fases zullen we het gesprek met omwonenden en belanghebbenden aangaan."

Bekijk hier de video van de inloopbijeenkomst.


Nieuwsoverzicht

Inschrijven Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer